Family house renting in Ijsselstein, Guyottestraat

Not available family house in Ijsselstein

Rental house: Family house renting in Ijsselstein

Guyottestraat
3401 XJ Ijsselstein
€ 1.000,- Rentprice per month
Rental house: Family house offered by Maxx Utrecht

Share:

Description family house renting in Ijsselstein € 1.000,-

Deze centraal gelegen 2-onder-1-kap woning gelegen aan de Guyottestraat betreft een uniek type in de straat met 3 slaapkamers, een circa 9 meter diepe achtertuin, helft van dubbele stenen schuur en achterom.

De woning is gelegen in de wijk Nieuwpoort net buiten het historische stadscentrum van IJsselstein.PER DIRECT BESCHIKBAAR!Begane grond:

Entree, ontvangsthal met toiletruimte, meterkast (5 groepen met aardlekschakelaar) en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een trapkast. Aan de achterzijde van de woning is de eenvoudige keuken geplaatst. Vanuit de keuken is er toegang tot de zonnige tuin met achterom. In de tuin staat de vrijstaande stenen berging voorzien van elektra. Aan de achtergevel van de woning is een zonnescherm bevestigd.1e Verdieping:

Overloop met toegang naar 3 slaapkamers en badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime ouderslaapkamer. Aan de achterzijde zijn nog twee kleinere slaapkamers waarvan één voorzien is van een bergkast met cv-opstelling. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.Extra informatie:

- Huurprijs is € 1.000,00 exclusief gas, water, elektra, tv, internet en de gemeentelijke heffingen.

- De waarborgsom is een maand huur.

- Deze woning is geschikt voor een persoon, stel of 2 nette werkende woningdelers

- Huurperiode: beschikbaar voor minimaal 12 maanden.

Properties family house renting in Ijsselstein € 1.000,-

Copyright 2010-2019 - huurda.com - All rights reserved