Family house renting in Leiden, Distelvlinder

Not available family house in Leiden

Rental house: Family house renting in Leiden

Distelvlinder
2317 JX Leiden
€ 1.325,- Rentprice per month
Rental house: Family house offered by RNC Wonen

Share:

Description family house renting in Leiden € 1.325,-


Nette woning te huur op een leuke locatie in Leiden


Deze leuke huurwoning is gelegen in een rustige woonwijk in Leiden. Op 240 meter ligt het Wijkpark Merenwijk. In dit park kunt u fietsen of heerlijk relaxen. Vele faciliteiten zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer zijn zeer nabij. Ook de uitvalswegen richting de grote steden zoals Den Haag, Zoetemeer, Woerden en Hoofddorp zijn vlakbij.


Indeling en omschrijving huurwoning Leiden:


Begane grond:Via de hal krijgt u toegang tot de woonkamer, toilet en de trapopgang.  De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. Via de woonkamer krijgt u toegang tot de tuin.De keuken welke aan de voorzijde is gelegen beschikt over verschillende inbouwapparatuur.1e verdieping:
Via de overloop krijgt u toegang tot de drie slaapvertrekken en de badkamer.  De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.2e verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap. Hier kunt u een opbergruimte vinden.Het woonhuis heeft nog een extra opbergruimte op de beganegrond.De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning.De huurprijs van deze woning in Leiden bedraagt € 1325,00 exclusief de energiekosten en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom moet men rekening houden met een bedrag van € 1750,00.Voor meer informatie over het huren van deze huurwoning in Leiden via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl.

Properties family house renting in Leiden € 1.325,-

Copyright 2010-2019 - huurda.com - All rights reserved