Room renting in Oss, Potgieterstraat

Not available room in Oss

Rental house: Room renting in Oss

Potgieterstraat
5343 HR Oss
€ 375,- Rentprice per month
Rental house: Room offered by RNC Wonen

Share:

Description room renting in Oss € 375,-

Leuke kamer te huur in Oss


Deze nette kamer is gelegen op de 1e verdieping van een net pand in de wijk de Ruwaard in Oss.Op slechts een kilometer afstand ligt het centrum van Oss. In de wijk bevinden zich diverse winkels en alle andere benodigde voorzieningen. VIa de snelweg bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.


Indeling en omschrijving huur kamer Oss:


1e verdieping:
Deze nette kame gelegen op de eerste verdieping beschikt over een nette laminaatvloer en geniet veel lichtinval middels de grote raampartij.

De kamer heeft centrale verwarming.

De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en gasplaat met afzuigkap.


De gezamenlijke badkamer is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een douchecabine, toilet en wastafel met spiegel.De huurprijs van deze mooie kamer in Oss bedraagt €375,00 inclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van €500,00.Voor meer informatie ovet het huren van deze leuke kamer in Oss via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Properties room renting in Oss € 375,-

Copyright 2010-2019 - huurda.com - All rights reserved