Room renting in Oss, Potgieterstraat

Not available room in Oss

Rental house: Room renting in Oss

Potgieterstraat
5343 HR Oss
€ 575,- Rentprice per month
Rental house: Room offered by RNC Wonen

Share:

Description room renting in Oss € 575,-

 


Ruime kamer te huur in Oss


Deze kamer is gelegen op de begane grond van een net pand in de wijk de Ruwaard in Oss.Op slechts een kilometer afstand ligt het centrum van Oss. In de wijk bevinden zich diverse winkels en alle andere benodigde voorzieningen. VIa de snelweg bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.


Indeling en omschrijving huur kamer Oss:


Begane grond:
Deze kamer is maar liefst 27 m2 en beschikt over een handige bergkast. Tevens beschikt deze kamer over een eigen zeer ruime tuin.
De kamer heeft centrale verwarming en een nette tegelvloer.
De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en gasplaat met afzuigkap. De gezmanelijke badkamer is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een douchecabine, toilet en wastafel met spiegel.De huurprijs van deze zeer ruime kamer in Oss bedraagt €575,00 inclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van €750,00.Voor meer informatie ovet het huren van deze leuke kamer in Oss via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Properties room renting in Oss € 575,-

Copyright 2010-2019 - huurda.com - All rights reserved