Studio renting in Rotterdam, Agniesestraat

Not available studio in Rotterdam

Rental house: Studio renting in Rotterdam

Agniesestraat
3032 TS Rotterdam
€ 790,- Rentprice per month
Rental house: Studio offered by 123Wonen Rotterdam

Share:

Description studio renting in Rotterdam € 790,-

Wonen in Rotterdam Noord in de Agniesebuurt met alle faciliteiten binnen handbereik?


Dan is dit studio/appartementen complex aan Agniesestraat écht iets voor jou! Geen gedoe met verfrollers of schilderkwasten, maar direct aan je spullen uitpakken! 


De huurprijs is incl. g/w/l en internet.


Huurcondities:


Huurprijs: €790,-  De voorschot kosten voor gas, water, elektra en internet zijn op rekening van verhuurder en inbegrepen in de huurprijs.  
Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal van 3 keer de huurprijs. 
Waarborgsom: 2 maal de huurprijs
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Wijze van oplevering: gestoffeerd


Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend. Voldoet je niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien je over een borgsteller beschikt.
Bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon (geen stellen toegestaan)


 


De Agniesebuurt is een wijk in het noorden van Rotterdam met zo'n 4300 inwoners.
Hiermee is het de kleinste wijk van het stadsdeel Rotterdam-Noord. Ook het karakteristiek gebouwde Heliport (bijnaam 'Het Klein Volendam') hoort bij de wijk. De wijk wordt begrensd door de Schiekade, de Bergweg, de Noordsingel, de Heer Bokelweg en het Pompenburg.


Waar nu de Agniesebuurt ligt, lag vroeger de polder Oost-Blommersdijk. In dit gebied tussen de Rotte en de Rotterdamse Schie, stonden in de achttiende eeuw al wat huizen, maar in de periode 1850-1940 wordt de hele polder volgebouwd.
De kleinste wijk is ook de wijk met de grootste school: het Technicon-complex, in dit gebouw is ook het Jeugdtheater Hofplein opgenomen.


Beeldbepalend zijn ook de bogen van de Hofpleinlijn, die midden door de wijk loopt. Onder de bogen zijn talloze kleinere bedrijven gevestigd.


 


--- 


123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.


Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 


Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 


Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:


123Wonen Rotterdam


T:010-7600391
E:rotterdam@123wonen.nl


 


De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten


opgeleverd worden!

Properties studio renting in Rotterdam € 790,-

Copyright 2010-2019 - huurda.com - All rights reserved