Family house renting in Schaijk, Noordhoekstraat

Not available family house in Schaijk

Rental house: Family house renting in Schaijk

Noordhoekstraat
5374 SC Schaijk
€ 725,- Rentprice per month
Rental house: Family house offered by RNC Wonen

Share:

Description family house renting in Schaijk € 725,-


Mooie chalet op recreatiepark te huur in Schaijk


Deze leuke chalet is gelegen op recreatiepark 'De Landerije' in Schaijk. De chelet is gelegen op een rustige locatie op het park. Ook zijn er in de diverse nabijheid diverse voorzieningen als supermarkten en scholen. De snelwegen richting de grote steden als Den Bosch, Oss en Nijmegen zijn snel en gemakkelijk te bereiken.


Indeling en omschrijving huur chalet Schaijk:


Entree:
U komt binnen in de hal van de chalet, welke u toegang geeft tot de ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, apart toilet en de badkamer.Woonkamer:
De woonkamer beschikt over een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartij. De woonkamer biedt u toegang middels een deur tot de tuin.Keuken:
De ruime keuken in hoekopstelling is voorzien is van allerlei inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.Slaapkamers:
De chalet beschikt over twee ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer is te bereiken via de hal. De andere slaapkamer is te bereiken middels een deur in de keuken. De slaapkamers zijn beiden voorzien van een nette laminaatvloer.Badkamer:
De nette geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.De huurprijs van deze chalet in Schaijk bedraagt € 725,00 exclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag een bedrag van € 1450,00.Voor meer informatie over het huren van deze chalet in Schaijk via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl


 
Properties family house renting in Schaijk € 725,-

Copyright 2010-2019 - huurda.com - All rights reserved