Apartment renting in Tilburg, Azuurweg

Not available apartment in Tilburg

Rental house: Apartment renting in Tilburg

Azuurweg
5044 KJ Tilburg
€ 885,- Rentprice per month
Rental house: Apartment offered by RNC Wonen

Share:

Description apartment renting in Tilburg € 885,-


Net appartement met balkon te huur op een mooie locatie In Tilburg


Dit appartement is gelegen aan de groenrijke Taxandriëbaan. Gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentra, wandelbos, bushalte en NS-station West. Het centrum van Tilburg is op ongeveer 4 km afstand gelegen en heeft gezellige winkels en heerlijke eetgelegenheden. De uitvalswegen naar Breda, Den Bosch en Eindhoven zijn goed en snel te bereiken.


Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg:


Begane grond:
Centralehal/entree met de trapopgang, de bel-/meldinstallatie en de brievenbussen. Vanuit deze hal is de berging bereikbaar welke meer dan voldoende bergruimte biedt.2e verdieping:
Royale hal met de meterkast en het toilet.
De woonkamer is maar liefst circa 32 m² groot en geniet veel lichtinval, mede door de extra ramen in de zijgevel. De kamer biedt toegang tot het grote (ca. 10 m²) balkon dat aan de voorzijde is gesitueerd. Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gesitueerd van ca. 12 m² resp. 9 m². De keuken is aan de voorzijde gelegen en biedt ook toegang tot het balkon. de vernieuwde keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel- vriescombinatie en combi magnetron. Aansluitend is de lichtkleurige, geheel betegelde doucheruimte gesitueerd met naast een douche een vaste wastafel inclusief meubel.De huurprijs van dit huur appartement in Tilburg bedraagt €885,00 exclusief de kosten voor het verbruik van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €1500,00.Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Tilburg kunt u contact opnemen met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Properties apartment renting in Tilburg € 885,-

Copyright 2010-2019 - huurda.com - All rights reserved