Map
  • Altijd Wonen

    Twijnstraat 61
    3511ZJ Utrecht

Aanbod van Altijd Wonen


Altijd Wonen is een professionele huurmakelaar met enthousiast team, waar het vinden van een geschikte huurwoning en service op nummer één staan.

Altijd Wonen tracht de organisatie in te richten naar wens van de klanten met een professionele bedrijfsvoering. Dit uit zich onder andere in ons service programma voor huurders. Het doel is klanten op een snelle, efficiënte en klantvriendelijke manier te helpen zoeken naar die ene huurwoning.

Altijd Wonen adviseert en ondersteunt u in het vinden van een passende huurwoning in de regio Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam (gehele Randstad) op basis van uw woonwensen. Wij doorzoeken daarbij de woningmarkt, dus ook buiten het aanbod dat wijzelf op voorhand al hebben gevonden en op onze website presenteren.

Zodra wij een geschikte huurwoning voor u hebben gevonden begint de echte bemiddeling. Wij zullen dan in onderhandelingen met de verhuurder of verhuurmakelaar een voor u zo gunstig mogelijke huurovereenkomst proberen te verkrijgen. Daarbij werken wij uitsluitend in uw belang.

Altijd Wonen werkt know cure, know pay, u hoeft ons alleen te betalen als er een huurovereenkomst tot stand is gekomen.

Het kan voorkomen dat u uw oog laat vallen op een woning waarvoor wij al van de verhuurder een opdracht tot bemiddeling hebben. In dat geval kunnen wij niet tegelijkertijd ook uw belangen behartigen en in uw opdracht bemiddelen.

Ingeval wij in opdracht van een verhuurder werken, staat dit duidelijk aangegeven bij de woningen die wij op onze website presenteren: u bent Altijd Wonen dan geen courtage verschuldigd.

Desgewenst kunnen wij u doorverwijzen naar een deskundige en betrouwbare makelaar die uw belangen tijdens de bemiddeling wel kan behartigen.

Altijd Wonen is gevestigd in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam, ingeschreven in de KvK onder nummer 30222803. Het vergunningsnummer van Altijd Wonen voor de stad Amsterdam is HW 91777. Het hoofdkantoor van Altijd Wonen is gevestigd in Utrecht.

 

Geen resultaten gevonden
Altijd Wonen heeft op dit moment geen actief aanbod.